Balázs Pali 20 éves jubileumi koncert

Budapestre érkezik a Romantika.

Balázs Pali  20 éve a romantika színpadán….

A romantikus dalok sztárja november 19-én két órás  jubileumi élő koncerttel lép fel Budapesten, a RaM Colosseumban.

Az énekes, dalszerző idén ünnepeli pályafutásának 20 éves jubileumát, így egy különleges hangulatú és színvonalú előadásban lehet része a közönségnek. A 2 évtized alatt a 14 megjelent lemezei több százezer példányban találtak gazdára, számtalan Arany és Platina lemez  jellemzi sikereit, 2007-ben Fonogram díjjal tüntették ki. Koncertjein egy különös, semmihez sem hasonlítható romantikus, érzelmekkel teli világba repíti a rajongóit.  Fiatalos lendület, boldogság és rengeteg pozitív energia jellemzi az élő koncertjeinek hangulatát.A Budapesti koncertjére különös hang és látványelemekkel készül a Romantika szerelmeseinek, amelyről Tv felvétel is készül.

A Balázs Pali Live Band tagjai ( Kollár Tamás zongora, Sinkovicz Zsolt dob, Ladányi Péter szaxofon,Szapek Gergő gitár, Gál Andrea vokál ) garanciát jelentenek a magas szintű Élő koncerthez.

A Budapesti RaM Colosseumban tartandó 20 éves jubiluemi  koncertjén  egyszeri és megismételhetetlen romantikus pillanatokat garantál Balázs Pali és zenekara.

Jegyek csak elővételben vásárolhatóak november 12.-ig.

 

 

Partnereink

  
Lambda Systeme