Patkó Béla Kiki – Pop&Folk koncert

A nyolcvanas évek egyik legsikeresebb zenekarának, az Első Emeletnek frontembere, szólóban folytatja. 2016. október 28-án koncert a RaM Colosseum színpadán!

Hazánk egyik egyedülálló hangi adottsággal rendelkező énekese szereti különlegességekkel kényeztetni közönségét. Így tesz most is, amikor egy régi álmát valósítja meg a RaM Colosseum színpadán.
Az énekes ötlete nyomán, a pop- és népzenei hangzás váltakozik és ötvöződik majd az előadás alatt, melyben segítségére lesznek vendégei, akik hangszereik egyedülálló virtuózai. Illényi Katica Liszt Ferenc díjas, Magyarország Érdemes Művésze, hegedűjátékával színezi majd a jól ismert dalokat csak úgy, mint Fehér Zsombor furulyán, Ott Rezső harmonikán és Unger Balázs cimbalmon. 
A biztos zenei hátteret állandó zenésztársai, Berkes Gábor billentyűn, Hastó Zsolt dob és ütőhangszereken és Dandó Zoltán gitáron adják majd.
A Pop&Folk ízlésesen keveredik és alkot egységet a produkcióban, ahol elhangoznak majd az énekes legkedveltebb dalai, a múlt és jelen slágerei.  

stáb:
Ének: Patkó Béla Kiki

Hegedű: Illényi Katica - Liszt Ferenc díjas, Magyarország Érdemes Művésze

Furulya: Fehér Zsombor - Kerekes Band

Harmonika: Ott Rezső - hangszeres polihisztor

Cimbalom: Unger Balázs - CimbaliBand

 

közreműködnek:

Billentyű: Berkes Gábor

Dob, ütőhangszerek: Hastó Zsolt

Gitár: Dandó Zoltán

Partnereink

  
Lambda Systeme