Produkciók

Fergeteges - Újévköszöntő Gálaműsor

A legendás szerelem ihlette az ExperiDance Production táncosainak és a 100 Tagú Cigányzenekar szólistáinak közös produkcióját.

Részletek

ExperiDance Production

Gyöngyhajú Lány Balladája - A musicalek alfája és omegája

A Gyöngyhajú lány balladája című musical egy fiatal lány felnőtté válásán, első nagy szerelmi csalódásán keresztül idézi meg a Balatonpart, a tó ősi mitikus legendáit.

Részletek

ExperiDance Production

Nostradamus - Világok Vándora

A Nostradamus – Világok vándora igazi örömjáték, amely az ExperiDance-repertoár leglátványosabb koreográfiáit csavarja meg úgy, hogy a darab egy nagy időutazássá válik országokon és korokon át.

Részletek

ExperiDance Production és a Békéscsabai Jókai Színház közös produkciója

Monte Cristo Grófja

Szerelem, árulás, bosszú egy mesterien megalkotott műben, melyet mindenki ismer, és az örök kérdés, melyre mindenki választ keres: miszerint van-e kilátástalan helyzet, vagy a remény szikráját tényleg a végsőkig őrizni kell.

Részletek

ExperiDance Production és a 100 Tagú Cigányzenekar szólistáinak koprodukciója

Fergeteges - A királyné, a gróf és a cigánylány

A Sissiként ismert Erzsébet királyné és Gróf Andrássy Gyula legendás szerelem ihlette az ExperiDance Production táncosainak és a 100 Tagú Cigányzenekar szólistáinak közös produkcióját.

Részletek

ExperiDance Production

Én, Leonardo

Zseniális művész, látnok tudós, nagyratörő építész, de milyen EMBER volt Leonardo da Vinci? Miből élt, kit szeretett, hitt-e Istenben? Az ExperiDance Production táncjátéka ezeket a kérdéseket tárja fel, bemutatva a Leonardo életút kevésbé ismert, ellentmondásosan izgalmas epizódjait…

Részletek

ExperiDance Production

Frank Sinatra - A hang

Egy férfi, aki túlélte Kennedyt, házasságait, válásait, és még a halhatatlannak tűnő anyját is. Színész, maffiózó, sármőr, akinek slágerei sikeres tudtak maradni a Beatles és Elvis mellett is. Túlélő, aki akaraterejével képes volt mindent, még önmagát is legyőzni. Ő Frank Sinatra a Hang.

Részletek

ExperiDance Production

Szenvedélyem, Velence

Velence titkai, melyek évszázadok óta izgatják az emberiség fantáziáját, lélegzetelállító táncelőadásban kerülnek napvilágra az ExperiDance színpadán. A karneváli maszkok mögött ellentmondásokkal és szenvedéllyel teli ösztönvilágot találunk, amely teljes pompájában mutatkozik meg Román Sándor koreográfiáján keresztül.

Részletek

ExperiDance Production

Ezeregyév

A történelmi Kelet és Nyugat határán egyensúlyozó Magyarország múltja páratlanul gazdag. Az ExperiDance Production debütáló előadása 21 táncképben mutatja meg ezt a gazdagságot, a fenséges és a megrázó pillanatokat ebben az extatikus hangulatú darabban.

Részletek

ExperiDance Production

Nagyidai cigányok

A XVI. századi magyar monda alapján készült tánckomédia a Magyarországon élő cigányok kincset érő kultúráját mutatja be a mozdulatok nyelvén. Román Sándor koreográfiája nem csak a cigány néptáncokat szőtte bele a nagyidai mulatozásba, de azokat a táncokat is, melyekkel a cigányság vándorlása során találkozott. Török, perzsa, indiai és egyiptomi elemek teszik teljessé ezt a mulatságos történetet.

Részletek

ExperiDance Production

Boldogság 69:09

„Bezzeg az én időmben!” – mondja a ’60-as évek generációja, amikor valamit jobban tudnak a mai fiataloknál. Most kiderül, igazuk van-e. A Boldogság 69:09 című táncjáték 1969 és 2009 fiataljainak boldogságkeresését hasonlítja össze a két korszak legnagyobb slágerei és legmenőbb tánclépései segítségével.

Részletek

ExperiDance Production

Revans

Ősi mese a kapzsi uraságról és a furfangos szegénylegényről, aki igazságot tesz. Román Sándor társulata frissítően modern verzióban táncolja el ezt a történetet.

Részletek

ExperiDance

ExperiDance Grand Finale - Szilveszteri varázs

Varázslatos szilveszter Román Sándorral és az ExperiDance tánckarával

Részletek

Patkó Béla Kiki

Patkó Béla Kiki – Pop&Folk koncert

A nyolcvanas évek egyik legsikeresebb zenekarának, az Első Emeletnek frontembere, szólóban folytatja. 2016. október 28-án koncert a RaM Colosseum színpadán!

Részletek

Németh Gábor

VegasMagic

…. és feltárul a lehetetlen …
Nagyszabású bűvészműsor a RaM Colosseumban – ciprusi és amerikai turnéja után ismét Budapesten Németh Gábor!

Részletek

Madách Színház

Váratlan vendég

Sűrű köd. Egy magányos autós az árokba fordul autójával. Segítséget keresve egy előkelő villára bukkan… Agatha Christine művét mutatja be a Madách Színház a RAM Colosseumban szente Vajk rendezésében.

Részletek

A Madách Színház vendégjátéka

Ne most, drágám!

Az elegáns londoni szőrmeszalonban különös adás-vételi ügylet zajlik. Gilbert, az egyik - nem éppen a hűségéről ismert - társtulajdonos - a hódítás reményében - nercbundát készül ajándékozni Janienek, az egzotikus szépségnek. Az akciónak van egy kis akadálya, mégpedig Janie férje…

Részletek

A Madách Színház vendégjátéka

1x3 néha 4 avagy egyszerháromnéhanégy

Lehet-e a szelíd őrületet a totális tébolyig fokozni? És onnan tovább? Ray Cooney és Tony Hilton darabja bizonyítja, hogy a legkacagtatóbb helyzet után is mindig van másik, hogy rátegyen egy lapáttal az előzőre.A Madách Színház vendégjátéka

Részletek

A Madách Színház vendégjátéka

Agyeldobás

A vígjáték eredeti címe Jeeves and Wooster, szerzői pedig a Goodale fivérek, akik P. G. Wodehouse, a fanyar, abszurd angol humor nagymestere művei alapján írták meg darabjukat.

Részletek

Szigetszentmiklósi Sziget Színház

Cyrano

A nagy orrú lovag legendája életre kel, mert jól csak a szívével lát az ember! - romantikus musical

Részletek

Szigetszentmiklósi Sziget Színház

A kör - Edda musical

Fergeteges látvány és őrült lóerők: ez az Edda musical!

Részletek

A Madách Musical vendégjátéka

Pán Péter

Sohaországban megáll az idő, a fiúk sosem serdülnek férfivá, a csodák és kalandorok földjén minden álom valóra válik. A látványos,

Részletek

A Madách Musical vendégjátéka

Bogármese

A bogártársadalmat a gonosz grafitbogarakról megvédő varázsvirágról, annak visszaszerzéséről, a szeretetről, barátságról és megértésről szóló mese igazi családi program, élmény. Lázár Ervin és Lázár Zsófia meséje alapján.

Részletek

Balázs Pali 20 éves jubileumi koncert

Balázs Pali 20 éves pályafutását összefoglaló jubileumi koncertje, állandó zenekarával a Balázs Pali Live Band tagjaival november 19-én a RaM Colosseum színpadán!

Részletek

Anconai Szerelmesek

Az Anconai szerelmesek két óra felhőtlen szórakozás, némi cinkos összekacsintással, egy csipet erotikával és bőséges humorral nyakon locsolt nosztalgiával, azaz a legjobb kulturális koktél egy fárasztó nap utáni felüdüléshez.

Részletek

Csoportterápia

Fülbemászó dallamok és sziporkázóan szellemes szövegek röpítik a nézőt a mjuzikelkámedi felhőtlen, kacagtató, fényesen csillogó világába, ami ez esetben nem más, mint a Piróth Gyula Művelődési Ház II/6-os terme egy esős csütörtök délutánon.

Részletek

Ben Hur

Egy mese Krisztus urunk korából. A monumentális amerikai nagyregény grandiózus színpadi változata, amelynek gigászi eredeti szerzője az óriási amerikai polgárháború hatalmas tábornoka, Lewis, vagy becenevén „Lew” Wallace.

Részletek

Képzelt Beteg

Argan, a jómódú párizsi polgár életét kitölti betegségébe vetett hite. Ez a mánia önzővé és zsarnokká teszi. Csak az orvostudományban hisz: gyógyszerekben, állandó kezelésekben és fiatal feleségében. Azokat, akik mindezekben kételkedni mernek, ellenségnek tekinti.

Részletek

Veres1 Színház

Az Egérfogó

A fiatal Ralston-házaspár panziójában vagyunk. Távol az emberektől, a világtól. Abban a zárt játéktérben, a hótorlaszok közé ékelt, bűnügyi laboratóriumban, amelynek az írónő, szokás szerint, még a telefonvezetékét is elvágta. Egyelőre csak azt tudjuk, hogy a Culver utcában megöltek egy nőt.

Részletek

ExperiDance Production

Cinderella

A Cinderella egy gyermekekhez szóló örökmese és egyben egy nagyszerű családi mesemusical-színház is. Garantáljuk, hogy nemcsak a kicsiknek, de a szülőknek is maradandó élményt nyújt az ExperiDance legújabb szuperprodukciója.

Részletek

ExperiDance Production

Fergeteges

A Királyné, a gróf és a cigánylány. A zenéket feljátszotta Radics Ferenc és zenekara

Részletek

Móricz Zsigmond Színház

Hello, Dolly!

„Boldog akar lenni? Forduljon hozzám!”

Részletek

Születtem, Kecskeméten

A hangverseny alcíme ez is lehetne, "Háry-tól, Háry-ig."

Részletek

Partnereink