Élménycsomagok

Egyedi ajánlataink azoknak szólnak, akik különleges élménnyel szeretnék elkápráztatni üzleti partnereiket, munkatársaikat barátaikat vagy családjukat!

Sokszor okoz fejtörést egy olyan esemény, meglepetés kitalálása, ami kiemelkedik a reklámzajból, és amiről hónapokig jó hangulatban beszélnek az emberek.

Ügyfeleink többsége először más ötletekben gondolkodott, de miután megnéztek egy előadást, ragaszkodtak ahhoz, hogy az ExperiDance élménycsomagok valamelyikével jutalmazzanak, ünnepeljenek, vagy ezzel fejezzék ki köszönetüket.

Arra bíztatjuk Önt, hogy tegyen próbára minket, és vegyen részt egy exkluzív színházi esten a RaM Colosseumban, a Főváros Első Élményszínházában!

Alábbi ötleteinket kedvcsinálónak szánjuk. Kérjük, osszák meg velünk elképzeléseiket, igényeiket és mi megvalósítjuk azokat, hisz az ExperiDance Tánctársulat küldetésének tekinti, hogy a színház ne csak kulturális csemege, hanem testet-lelket feltöltő egész estés kikapcsolódás legyen.

 

Különleges csomagajánlataink kizárólag az ExperiDance előadásaira érvényesek!

Részletes információ és ajánlatkérés:

Erdélyi Lívia - projektértékesítő és csoportszervező

+36 20 222 5242

erdelyi.livia@experidance.hu

 

Az ön széke

Egy teljes évre fenntartunk Önnek 2 színházi széket, annyi ExperiDance előadásra, amennyire csak szeretné.

Tovább

Ízek tánca

Ha az ExperiDance élményt kulináris élvezetekkel szeretné összekötni, és az előadás előtt kényelmes körülmények között megvacsorázni, vacsoracsomagjainkat ajánljuk, korlátlan italfogyasztással a Vak Varjú étterem választékából.

Tovább

Arts and business

50 fő feletti ügyféltalálkozó, céges parti esetén, az ExperiDance előadás előtt és a produkció szünetében, válogatott svédasztalos finomságokkal állófogadást szervezünk Önöknek a RaM Colosseum kerengőjében.

Tovább

Páholyparty

10-40 fős ügyfélpartikra, céges rendezvényekre, családi és baráti eseményekre, az emeleti karzatainkon szeparált elhelyezést biztosítunk az ExperiDance produkciók megtekintésére, igény esetén vendégváró falatokat, komplett vacsorát biztosítunk. Nem ül Önök előtt senki, egyben láthatják az egész színpadot.

Tovább

Fergeteges finálé

Készüljön fel egy váratlan dramaturgiai fordulatra: az ExperiDance Tánctársulat főszerepet ajánl Önöknek! Tánctudás nem szükséges, a királyi hangulatról mi gondoskodunk! 

Tovább

Partnereink

  
Lambda Systeme